Horsens Indre Mission · Om IMU Horsens

Velkommen til Horsens IMU

Er du ung og søger et fællesskab, hvor tro og venskaber blomstrer side om side? Så er vores IMU-gruppe i Horsens stedet for dig! Vi er et dynamisk og ungdommeligt kristent fællesskab med åbne arme og åbne hjerter, hvor alle, uanset baggrund, er velkomne.

Hos IMU i Horsens samles vi regelmæssigt i missionshuset for at dele vores tro og liv gennem samtaler, undervisning, bibelstudie og sjove aktiviteter. Vores mission er at styrke din tro og give dig nye venskaber, mens vi sammen udforsker Bibelens budskaber og Guds plan for os.

Vi tror på, at et ungt fællesskab som vores kan gøre en forskel i hverdagen og inspirere til et liv i tættere relation med Gud. Uanset om du er helt ny i troen eller har været en del af et kristent fællesskab længe, vil du finde et sted, hvor dine tanker og spørgsmål om tro kan deles frit og åbent.

Vi mødes, hvis der ikke står andet i programmet, hver torsdag fra kl. 19:00 i Horsens Missionshus på Emil Bojsens Gade 31, 8700 Horsens. Der er mulighed for spisning i missionshuset fra klokken 18.

Man kan orientere sig på Facebook-siden om eventuelle ændringer i programmet:

Er der noget, du vil spørge om eller er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte formanden:

Alfred Sæderup, 42 72 76 95

horsensimu.kontakt(at)gmail.com

Bibelord fra JesusNet

    • Horsens IM
    • Horsens Missionshus
    • Emil Bojsensgade 31
    • 8700 Horsens